Отцепници от "Атака" нападнаха Волен! Листовки с "турско мекере" и "клеветоотсъпник" обикалят Софи

Грандиозен скандал между отцепили се от "Атака" членове и Волен Сидеров е на път да избухне, след като от вчера из София се разпространяват обидни листовки срещу лидера на партията.

Actualno.com забеляза, че пред сградата на ДАМС са разлепени десетки плакати, които целят да дескридитират Сидеров и да разкрият "неискрените" му намерения към обединяването на народа и борбата в името на България.

Сред надписите се отличават и редица обидни реплики от рода на "турско мекере, отивай си при еврейката", "клеветоотстъпник", "българоубиец" и "Боленчо, ти осребри идеала на Апостола".

Листовките са подписани от името на бивши симпатизанти и учредители на партия "Атака" без да са посочени точни имена.

На една от разлепените бланки, която играе ролята на манифест на сформиралата се организация, е изложен цял текст, с който недоволните от дейнсотта на Сидеров разкриват нередностите около работата на партийния лидер.

Според тях Волен Сидеров използва патриотизмът като маска за собствените си партийни цели и подвежда народа, потъпквайки идела на Васил Левски и други революционери.

Засега не е ясно какви ще са следващите действия на отцепилите се партийци и дали възнамеряват да се регистрират като отделна партия.

До този момент няма и ответна реакция от ръководствот на "Атака".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини