Гербаджии правят “тука има – тука нема” с менте - SMS

Някой си активист на име Слави от варненската организация на ГЕРБ "Младост" изпраща купища e-mail с изумително съдържание. В тях гербаджията твърди, че Бойко Борисов ще участва в телевизионен дебат с г-н Станишев и затова всички спешно трябва да изпратят есемес на определен номер с "ясен отговор на въпроса за кого бихте гласували на следващите избори".





Съобщението е изпратено от електронната поща на ГЕРБ – Младост във Варна admin@gerb-mladost.com и гласи дословно:

"Колеги,
поради участието на г-н Бойко Борисов, в телевизионен дебат с г-н Станишев. Със цел ясен отговор на въпроса за кого бихте гласували на
следващите избори, молим Ви да подкрепите нащият лидер със смс с текст borisov на номер 1915, до края на деня днес!
Поздрави,
Слави
0889513...".

Съобщението беше получено от симпатизант на afera.bg в 16,45ч. в неделя. Безуспешно се опитахме да направим връзка в безумното съдържание на гербаджийския призив, тъй като телевизионен дебат между Станишев и Борисов така и не е насрочен. Какво общо има дебата и с "ясния отговор на въпроса за кого бихте гласували", също не вдянахме, но пък рискувахме и изпратихме на посочения номер есемес. Отсреща не бе получено никакво автоматично потвърждение.

Иначе със сигурност подобна организация на ГЕРБ – Младост съществува в морската столица, тя също и има нещо като подобие на партиен сайт.

Въпросният гербов ентусиаст Слави обаче, или окончателно е изпращял, или в желанието си да се хареса на бате си Бойко тотално вкарва ГЕРБ в катастрофален малоумен пиар.

Източник: afera.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини