Вечеря в небето

Необичайната атракция се превърна в истински хит на най-голямото търговско изложение в югоизточна Европа.

Любителите на екстремни преживявания, можеха да наблюдават от високо изискания виенски павилион, изкуственото езеро и изложбените площи на панаирното градче. Въздушният бар има 22 места. Платформата на уникалния "небесен" ресторант, беше издигната от специален 100-тонен кран. Осем стоманени въжета подсигуряваха безопасността на посетителите, всяко от тях е конструирана да издържи над 7 тона.

В България атракцията "Вечеря в небето" се показва за втори път, но никога до този момент не е продължавала цели пет дни.

Авторите на проекта обмислят в близко бъдеще да предложат и услугата сключване на граждански брак на 50 метра над замята. В този случай оркестърът ще бъде издигнат на отделна платформа и ще забавлява гостите от бездната на облаците.

Той е първи на Балканския полуостров и бе монтиран специално за изложителите и гостите на 64-ия Международен технически панаир, който се провежда с участието на 3202 фирми от 45 държави и ще продължи до 4 октомври включително.

Средно по 20 000 са били посетителите на изложението на ден. От въздуха панаирът е толкова хубав, колкото и от земята, коментират хора, които вече са използвали необичайния ресторант. Той бе едно от новите улеснения, които Международен панаир Пловдив предложи на участниците в ЕСЕН 2008.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини