TOKIO HOTEL с номинация на VMA 2008

TOKIO HOTEL „не очакват" да попречат на дамските формации на VMA2008 за спечелване на номинацията Best New Artist.

„Нямаме никакъв шанс" - казва на своите колеги фронтменът на групата Бил Кулиц.

Tokio Hotel са единствената мъжка формация, номинирана в категорията Best New Artist на тазгодишните музикални награди – също така те са единствените чужденци, претендиращи за наградата. Може би това ще ги стимулира, но момчетата са доста срамежливи по отношение на техните шансове за „разбиване" на голямото шоу.

„Не го очакваме, но за нас това, че сме номинирани е страхотно", заяви Бил Кулиц пред MTV News. „Аз мисля, че това е наистина специално за нас – това е Америка и нашата първа американса награда, това наистина е нещо голямо за нас".

Германските поп-рок звезди ще мерят сили с американските поп изпълнители Джордин Спаркс и Майли Сайръс, но в Германия момчетата са мегазвезди. Там те имат милиони копия от продажби и няколко хита заставали под номер 1 в класациите от 2001 година насам. Да бъдат коронясани с титлата Best New Artist пред американската аудитория може само да увеличи тяхната слава в САЩ.

Само защото вече са рок звезди в тяхната страна, това не означава, че не оценяват номинацията си на VMA 2008. „Искам да кажа, че все още вярвам", каза Бил. „Миналата година бяхме номинирани на MTV Europe Music Awards и спечелихме една награда и това беше най-голямо нещо, което сме имали, докато сега става въпрос за Video Music Awards".


„Наистина е трудно да имаш фенове в друга страна, особено тук – Америка е толкова голяма и наистина е трудно да те познават в тази страна". През месец май Бил каза пред MTV: „Ние сме толкова развълнувани, че имаме фенове в Америка като цяло. Като видим наш фен си казваме: О, толкова се гордеем, ние имаме фен в Америка!"

От друга страна, с няколкото номинации на VMA ства ясно, че имат повече от един фен в САЩ. Китаристът Том Кулиц добави: „Да бъдеш номиниран на VMA, за една германска банда, мисля, че това е лудо".

Момчетата също имат шанс да изберат Best Pop Video трофей за "Ready, Set, Go!", но срещу симпатийте към Йонас Брадърс, Бил със сдържаност каза: „Нямаме никакъв шанс". Но за едно нещо той се надява да има шанс – да се срещне с Рияна на голямото шоу в неделя. „Мисля, че ще бъде страхотно да се срещна с Рияна, защото тя е толкова секси".



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини