Tracy Chapman ни даде още една причина да я чуем!

Точно така! Голямата Трейси Чапман (Tracy Chapman) съвсем скоро ще издаде албум с цели 11 нови песни, писани и композирани от нея.

Ко-продуцент на албума, озаглавен "Our Bright Future", е Лари Клейн (Larry Klein), работил с Хърби Хенкок (Herbie Hancock) и Джони Мичъл (Joni Mitchell).

Той е осми поред студиен албум за Тейси, чието име в България върви ръка за ръка основно с песента й "Give Me One Reason".

Е, ние можем да изреждаме още много нейни песни, които си заслужават да се чуят, ако случайно си ги пропуснал, но сега е по-важно да споменем това, че "Our Bright Future" ще излезе на 11 ноември.

За да промотира албума си, Трейси обяви и турне през ноември и декември с 21 дати, при това в Европа. За някои от концертите билетите вече са в продажба.
Всъщност турнето е по-голямата новина, защото, ако албумът е първи от 2005 година насам, то самостоятелното турне за Трейси ще е първото след повече от 10 години отсъствие от концертните зали.

С албума и с турнето, което се очаква да е в по-интимна обстановка, Трейси Чапман ще отбележи и 20-годишен юбилей на сцена!
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини