10 начина да забиете колежката

Тайно сте влюбени в готината колежка? Ситуацията е до болка позната. Но какво да направите? Ето няколко практически съвета, който да ви помогнат да я свалите.

10. Прави комплименти на другите жени

За да привлечеш вниманието й, подхвърли коментар, че някоя друга жена е привлекателна. Виж как реагира - ревнува ли или те мисли за незрял? Ако я притеснява малко, най-вероятно иска да направиш комплимент и на нея.

9. Създай и впечатление

Дистанцирай се от мъжете, които наобикалят момичето и и се предлагат. За нея те са вече покорени, докато ти ще представляваш изпитание.

8. Хвани я след работа

Опитай се да свършиш работа по същото време като нея. Бъди хитър. Ако излезете по едно и също време, то ще можете да повървите заедно за малко. Това е перфектната възможност да опознаеш жената по-добре и да разбереш, дали тя въобще знае за твоето съществуване или не.

7.Позволи и да подслуша разговор с твоите приятелки

Тя се нуждае да знае нещо повече за теб, така че й позволи да види как помагаш на своите приятели и семейство да се усмихват и да се радват на живота. На нея ще й се прииска да е от другата страна на слушалката.

6. Погрижи се да се срещенете извън офиса

Ако имаш шанс, погрижи се тя да те види извън работата, особено ако трябва да изглеждаш твърде сериозен в работно време. Ако й предложиш интелигентност, чар, състрадание, чувство за хумор и желание да се забвляваш и да живееш пълноценно, може би тя ще иска да сподели това с теб.

5. Не се напивай и не флиртувай с другите колежки

Внимавай, тъй като едно такова изпъление може веднага де те изключи от сметките й. Дори само да заподозре, че има някакъв шанс да избереш тази, която седи отсреща й, тя веднага ще те отпише, и то завинаги.

4. Използвай силните си качества

Тя сама може да види кой е най-добре изглеждащия мъж в офиса. Но не сте в клуб и музиката не е силна, така че не се измъквай. Говори с нея, накарай я да се усмихва и да се смее, дори флиртувай с нея (дискретно), докато не й покажеш най-доброто от себе си. Запомни, че хубавците омръзват бързо, ако няма с какво допълнят външния си вид. Приемайки, че имаш чувство за хумор, можеш спокойно да общуваш с жена и да задържиш нейния интерес, шансовете да я впечатлиш са много големи.

3. Покажи уважение към другите и обръщай внимание на всички

Това е нож с две остриета. Покажи достатъчно внимание на всички, независимо от пола, така че "мишената" ти да не си помисли, че си мил с нея само защото я искаш. Въпреки това, както може би сам предполагаш, не бъди твърде мил с другите момичета.

2. Изпъкни

Не обръщай внимание на това какво казват другите. Просто се постарай да бъдеш забелязан, но внимавай да не стнеш твърде натрапчив, защото това е едно от нещата, които момичетата мразят.

1. Покажи и как прекарваш свободното си време

Без много да се самоизтъкваш, опиши й своите преживявания през уикенда. Най-готините момичета може би имат малко скучен живот, тъй като много от мъжете се стахуват да ги поканят на среща. Разбира се, по-надутите момичета отказват всичо на минутата, но всае пак има и други възможности...

Успех!
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини