Шантавите имена на известните бебета

Пилот, Инспектор, Кал-ел, Доермеджисти, Принцес Тиями, Фифи Триксибел, или Ейпъл са само част от шантавите имена, които известните лица дават на децата си.
На звездите никога нищо не изглежда достатъчно изключително или поразително. Винаги всичко трябва да бъде повече, по-голямо, по-добро, по-впечатляващо. Някой от тях отиват даже и крачка по-напред, като решават да ползват собственото си дете като доказателство за уникалност.

Иначе, защо то ще има име като неговите връстници? Така например известният американски актьор Никълъс Кейдж реши да кръсти собствения си син на името на един от супергероите, който той лично играе. Като страстен фен на Елвис Пресли, не му беше достатъчно да събира и притежава дискове, редки автографи, но трябваше да се ожени за дъщерята на краля на рока.

Бракът обаче с Лиза Мари продължи само няколко месеца, но затова пък детето му от третия брак ще се помни малко по-дълго. Така той нарече сина си Кал-ел, това е името на Супермена на планетата Криптън.

Ричърд Гиър нарече своя син Хомер Джеймс Джигме. Хомер на баща си, Джеймс на бащата на съпругата му и Джигме защото татко обича Тибет. Гиър обясни, че когато детето порасне, само ще може да реши и да избере това, което най-много му харесва.

Актрисата Гуинет Полтроу оправда избра за името на дъщеричката си Ейпъл в предаването на Опра Уинфри. Там тя обясни, че нейният съпруг е предложил това име (ябълка бел.ред.). На него това му се сторило толкова сладко, като библейско и си казал "защо не". Много жени се казват Ружа, Малина, Капина, защо да е чудно името Ябълка, казва Гуинет.

Но как ще обясни пък факта, че на сина си даде името Мойсей. Вдъхновението от цветя и плодове намери и певицата Гери Халиуел, която на дъщеря си даде името Блубел (Зюмбюл). Но това не й беше достатъчно и затова реши на името да добави Мадона.

Джордън кръсти първото си дете Харви, второто Джуниър, а третото Принцес Тиями. За разлика от нея Боб Гелдоф е имал лошо вдъхновение и е кръстил децата си Фифи Триксибел, Пичиз, Пикси. Братът на Майкъл Джексън Джеръмайн Джексън със сигурност носи същите гени като известния му брат.

Въпреки че всяко от деветте имена, които избра за децата си е наистина специално, най-специалното със сигурност е Джермеджисти. Звездата от телевизионния сериал "Казвам се Ърл" Джейсън Ли кръсти сина си Пилот Инспектор, а певицата Ерика Баду нарече дъщеричката си Пума.

И накрая историята с шантавите имена не би била цялостна, ако не се спомене и многодетното семейство Джоли - Пит. Анджелина и Брад към колекция от имена - Шайло, Захара, Мадокс и Пакс прибавиха Нокс Леон и Вивиян Маршелин.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини