“Ку-Ку” се завръща

Предаването "Ку-Ку" не само беше култово, ами и позлати със звезден блясък всички, които участваха в него.

Дали ще може да върне славата си и магията да се повтори вече няма да е просто въпрос без отговор.

Ще можем да го проверим и на практика, защото студентската програма тръгва отново с шоу на живо и нов екип.

Цяло съзвездие от любимите на България лица от култовата студентска програма "Ку-Ку" ще се събере в Ботаническата градина на Софийския университет в центъра на столицата на 25 юли.

Старите кукувци ще участват в заснемането на пилотното предаване на обновеното "Ку-ку", което ще тръгне от есента на честотите на новата университетска телевизия Алма матер ТВ.

Нидал Алгафари е режисьор на продукцията, която ще бъде излъчена първо по БНТ на 27 юли.

Активно участие като консултанти имат и Любен Дилов-син, и Снежана Симеонова, които са сред учредителите на "Ку-ку" преди повече от 18 години.

С освежена концепция, нов екип и стабилна подкрепа от старите кукувци, емблематичното предаване ще се завърти наесен в национален ефир в програмата на университетската телевизия Алма матер.

В петък утвърдените и вече реализирани в различни сфери кукувци, сред които Слави Трифонов, Любен Дилов-син, Васил Василев-Зуека, Камен Воденичаров, Август Попов, Влади Въргала, Георги Крумов, ще предадат символично щафетата на своите наследници.

Заедно с младия екип на Алма матер ТВ, те ще се върнат години назад и ще опитат отново да напомнят за магията на "Ку-Ку".

Университетската телевизия Алма матер е първа по рода си в Югоизточна Европа.

След отлагане от две години, тя ще започне излъчването си през ноември с няколко програмни линии на честотите на БНТ и ще обединява всички университети в страната
Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини