В контакт сме с извънземните от 60 години

Извънземните са влизли в контакт с нас вече няколко пъти, но правитлествата крият тази информация вече 60 години. Това твърди астронавтът от Аполо 14 – д-р Едгар Мичел, цитиран от Daily Mail.
77-годишният д-р Мичел казва в свое интервю по радиото, че според неговите източници в космическата агенция, които са влезли в контакт, пришълците били "малки човечета, които ги гледали странно".

Извънземните изглеждали близки до традиционния образ, който е създаден у нас – малко тяло, голяма глава и големи очи.
Нашите технологии не били развити толкова, колкото техните и ако те били враждебно настроени „досега да сме си отишли".
Д-р Мичел и командирът на Аполо 14 – Алън Шепард, са хората с най-дълка лунна разходка – 9 часа и 17 минути, осъществена през 1971 година.

Според д-р Мичъл правителствата прикриват визитите на извънземните вече 60 години. „Движил съм се във военни и интелектуални кръгове и пределно ми е ясно какво ще стане, ако се разкрие истината, че сме били посещавани, но това все пак се е случило."

Д-р Мичел има бакалавърска степен по космическо инжинерство и е доктор по аеронавтика и астронавтика. Той твърди, че в случаят „Розуел" извънземни наистина са кацнали на земята през 1947 година.
От НАСА побързаха да отрекът неговите твърдения. В заявление на агенцията се казва :"НАСА не издирва извънземни. Ние не сме замесени в прикриването на каквато и да било информация за извънземен живот на тази или на която и да било друга планета. Д-р Мичъл е велик американец, но ние не споделяме неговото мнение".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини