Най-известни татуирани сладурани

Татуирането е известно още от дълбока древност в Египет. Първите образци са женските восъчни фигури, които се намират в музея Ashmolean в Оксфорд и датират отпреди 4000-2000 г.пр.н.е. По времето на ІІІ и ІV династия в Египет, Гиза, около 2800-2600 г.пр.н.е. татуирани хора са се движели между Крит, Гърция и Персия. Тази мода е навлязла чак до Китай и Южна Азия преди 2000 години, стига и до Япония.



С течение на времето японците усвояват и подобряват техниката и създават метод, който се използва и днес.

Татуирането в наши дни е по-скоро прищявка, отколкото символ. Според направено проучване шест от десет жени имат повече от една татуировка. От тях 22% са на възраст 18-25 години. Оказва се, че татуировките за някои са по-важни дори от "сексът, наркотиците и рокендрола".

Десетте най-известни татуирани сладурани


1. Анджелина Джоли
Блестящата хубавица има поне дузина татуировки, които отразяват нейната екзотична и чувствена личност. Анджелина живее на ръба като своите героини от филмите: спи с нож под възглавницата, занимава се с бойни изкуства. Затова е предпочела и най-популярната татуировка на Дракон.

2. Алиса Милано
Тя е удивителното момиче от филма "Whos the Boss". Макар и с нискобюджетни филмитя е много популярна. Милано има седем татуировки, някои от които могат да се видят на "голите" й снимки, направени от папараци

3. Дрю Баримор
Също като Милано, тя още от дете играе в киното (филмът "I.T."). Позира за Playboy, където могат да се видят най-добрите й татуировки. Засега те са пет. Кой знае? Любимото ангелче на Холивуд може да си направи още!


4. Памела Андерсън
"Спасителката" промени телевизията с имиджа и присъствието си. Доста дълго се задържа в публичното пространство. Тя има няколко черни татуировки, най-известната от които е бодлива тел на ръката - най-имитираната татуировка по света.


5. Сара Мишел Гелар
Тя има няколко татуировки. На гърба й е изрисуван Бъфи - китайски символ за цялостност, а на глезена й – Тао, символът на търпеливостта.




Източник: fitlifestyle.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини