Кмет раздава безплатна Виагра, мъчно му било за мъжете

Чилийски кмет е решил да раздава безплатно Виагра да възрастни мъже в неговата община, намираща се в предградията на столицата Сантяго, съобщи ВВС.

Гонзало Наварете Муноз се аргументира с това, че иска да подобри качеството на живота на по-възрастното население, като му даде свободен достъп до хапчетата за полова мощ.

Кметът ще дава възможност на мъже над 60-годишна възраст в предградието Ло Прадо да си взимат Виагра безплатно.

Благородният градоначалник, който преди новото си амплоа се е изявявал като лекар, бил вдъхновен от оплакванията на по-възрастни пациенти, че сексуалният им живот е много зле.

В следващите няколко дни лекарите в района ще започнат да раздават таблетките, а сметката ще бъде изпращана в кметството.

Идеите на кмета обаче не спират дотук.

Той възнамерява да подарява Виагра четири пъти месечно на всеки мъж, който си поиска медикамента и се съгласи да мине и медицински преглед.

Досега над 1500 мъже са проявили интерес към офертата. Според направените оценки, инициативата ще струва около 20 000 долара за първата година.

Критиците на кмета обаче побързаха да обявят идеята за лоша и да обвинят кмета, че единствената му цел е да си спечели поддръжници за следващи избори.

Наварете обаче твърди, че всъщност предлага ценна социална услуга, която, ако се окаже успешна, може да бъде приложена и в цялата страна.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини