Когато играта загрубее. Златни правила, по женски

Зареди се със спартанска бойна готовност и чети по надолу.

Златно правило # 1: Ако те обиди, без значение дали ще е пред хора или насаме, си помисли много добре какви ще ги върши след като му опростиш едната мръсна думичка. Вербалната обида е също толкова красноречива за слабоумното му мъжко същество, колкото и физическото посегателство. Може до смърт да те боли, че повече няма да видиш големите му очи, но повярвай, бързо минава, ако действаш смело.

Златно правило # 2: Не се опитвай да бъдеш нещо, което не си. Ако на някой не му харесва каква си, по-добре го остави да си намери нещо, което да му изнася. Никога, никога не прави компромиси със същността си за едната връзка. Псевдо търпимостта между характерите ви скоро ще си каже тежката дума и тогава ще си биеш главата, защо не си се усетила по-рано.

Златно правило # 3: Ако не удържа на думата си, го прати да си върви по живо, по здраво. Доверието и сигурността са на първо място в едни взаимоотношения, не го забравяй.

Златно правило # 4: Ако не спира да руши собствения си свят, не се превръщай в Майка Тереза. Докато се опитваш да наливаш здрав разум в нечия глава или по мирянски започнеш да пренебрегваш себе си за да помогнеш на „безценния", по-добре се приготви да посрещнеш сриването и на твоя свят. Не можеш да носиш отговорност за цялата Вселена.

Златно правило # 5: Последното правило е често пренебрегвано не само от женските половинки, но и от влюбените като цяло. Ако човекът до теб не уважава близките ти, говори срещу тях (даже се опитва да те настройва против тях), не го отдавай просто на „изразяване на лично мнение".

Който не проявява уважение към хората, на които държиш не заслужава и капка от твоята толерантност. В бъдеще, ще бъдеш по най-жестокия и грозен начин сравнявана със семейството и приятелите ти.

Вслушвайки се в тези съвети и обръщайки внимание на особеностите в поведението на мъжа до теб, ще съумееш да се предпазиш от нежелани последици като разбито сърце, изтормозено съзнание и разклатени нерви.

Бъди силна, горда и безкомпромисна към деструктивните лигавщини на поредния с „нещо" между краката, докато не дойде денят, в който ще намериш онзи, който ще си заслужи любовта и всеотдайността ти (пък той може и да е с „нещо" още по-така между краката).
Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини