5 начина да срещнете любовта на живота си

Мъже, искате най-после да срещнете любовта на живота си? Ето няколко лесни съвета, които могат да ви помогнат това да се случи:

1. Започвайте разговор с 10 непознати човека дневно.

"По такъв начин ще си изградите имунитет от отхвърлянето и ще се упражнявате в разчупването на леда и бързите отговори, така че когато се появи жената, "мускулите" на паметта ще реагират незабавно", казва Нанси Столник, консултант по любовните отношения и създател на cablight.com.

2. Носете торбите на съседката.

"Една банална истина: жените имат приятелки. Втора банална истина: жените обичат да помагат при създаването на любовна двойка. Покажете, че сте добър човек и ще започнете да събирате телефонни номера", казва психотерапевтът Шарън Уолф, автор на "Агресивна тактика за намиране на партньор: стратегии, съвети и тайни, за да намерим любовта".

3. Престорете се, че вече сте се запознали.

"Тогава съзнанието ви ще се освободи от търсенето на повод да започнете непринуден разговор и което е по-важно, тя няма да гледа на вас като на още един мъж, който я сваля", казва консултантът по любовните отношения Евън Марк Катц.

4. Излезте извън работното си място.

"Когато времето е хубаво, жените обядват навън", казва Уолф. Не забравяйте да изключите телефона и излезте на светло.

5. Не разпитвайте.

"Тя не ви познава, така че намира въпросите ви за обезпокоителни и се чувства като на разпит. Целта ви е по-скоро да създадете взаимоотношения, а не да съберете определено количество информация, така че споделяйте пръв, например "аз съм най-малкото дете от три, а при вас как е?". Тогава тя ще се почувства по-спокойна, когато отговаря", смята Уолф.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини