Българин постави нов рекорд на Форт Бояр

В епизода тази седмица зрителите ще видят и последния, четвърти български отбор, който участва във "Форт Бояр". Води го Александра Жекова - Сани, младата надежда в световния сноуборд.

В нейния екип влизат още: фитнес инструкторът Атанас Опълченски, Дориана Димитрова - пиар координатор в голф клуб, и Николай Григоров - Коко, бивш състезател по лека атлетика и републикански шампион, който в момента се занимава с рисуване и дърворезба.
Въпреки че е едва 20-годишна, Сани Жекова достойно носи званието "капитан на отбора", като успява във всяка ситуация да мотивира съотборниците си и да действа наравно с тях.

В този епизод на нея се пада едно от най-зрелищните изпълнения - стаята с цилиндрите, където Сани трябва да достигне до ключа, приплъзвайки се по големи, въртящи се цилиндри. Както коментира водещият на играта Митко Павлов, това е "истинска радост за мъжките очи". В четвъртия епизод на "Форт Бояр" зрителите ще видят едни от най-трудните отборни изпитания.

Голямото приключение за нашия тим се нарича "Ракета", а в ролята на пилот зрителите ще видят Дориана, на която се налага да преодолее своя панически страх от височини.

Голямото приключение на сърбите не е нито за гнусливи хора, нито за такива със слаби нерви. Сръбският състезател трябва единствено с уста и очи да открива трицифрени числа, като използва само главата си.

Задачата му е да премине по такъв начин през пет клетки. Първата е пълна с жаби, а втората - със скакалци. В третата го очакват гъсеници, които се изсипват върху главата му, а в четвъртата се намират гигантски хлебарки. Пета е клетката с мухите, които са най-голямата напаст, тъй като се завират навсякъде, където могат. И в този епизод заслужено се отличава български участник. Това е фитнес инструкторът Наско Опълченски, който поставя нов рекорд в 18-годишната история на "Форт Бояр".
Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини