Млади рускини подкрепят Путин с бикините си

Бикини с надпис : "Вова, я с тобой!" ("Вова, с теб съм") разходиха модели и звезди от руския шоубизнес при представяне на колекция "Есен – зима 2009".

Колекцията е на 20-годишната Антонина Шаповалова, комисар на прокремълското младежко движение "Наши". Събитието се проведе в рамките на Руската седмица на модата.

Шапалова обясни, че нейните дрехи и по-специално бельото трябва да накарат руските момичета да раждат деца и по този начин да помогнат за справяне с проблема с отрицателния прираст на населението на Русия.

Как точно надписа с президента ще накара руските девойки да покажат майчински заложби, тепърва ще разберем. Или по-точно, то си е написано.

Освен гащетата, младата дизайнерка е създала и серия спортни тениски, хит от които са с надпис: "Министерството на здравеопазването препоръчва: размножаването е полезно за вашето здраве".

Цялата идея е за пореден път да се демонстрира "любовта към настоящия президент".

Бъдещият държавен глава – Дмитрий Медведев вече си купи тениска, но така и не се реши да се сдобие с бикини.

Сред останалите почитатели на патриотичната линия на Шаповалова е заместник-ръководителят на администрацията на президента Владислав Сурков.

Това е абсолютно нов поглед, който възпитава младите в Русия еднозначно: любов към родината, обясняват на сайта на Антонина Шаповалова.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини