Абитуриентките - в червено

Абитуриентките ще са в червено, отсякоха дизайнерите от българските модни къщи в най-новите си колекции официални тоалети. Дали ще е в кървав, огнен, доматен или коралов нюанс или дори фуксия, няма значение - любимият цвят на Куентин Тарантино окончателно превзе подиумите.

Що се отнася до силуета, дължината, кройката и всички останали подробности от аутфита на тазгодишните зрелостнички, най-добре ще е те да се спрат на класическата рокля, пише в. "Монитор".

Претенциозният червен цвят трудно би понесъл по-смелите решения под форма на гащеризон или асиметрична пола. Що се отнася до дължината, тя варира - до глезените, до коленете или до средата на бедрото. Това е основното, на което абитуриентките трябва да обърнат внимание, когато решават дали ще бъдат стилни дами или закачливи лолитки в голямата вечер. А ето и кратък обзор на актуалните колекции на някои от модните ни къщи.

Romantika Fashion

Роклите от официалната линия на София Борисоваса феерични - от естествени скъпи коприни, обшити целите в камъни. Преливащите нюанси и животинските щампи са най-характерното при десените. Романтични нотки внасят панделки с брошки и катарами от кристали "Сваровски".

Mara Jane Spain

Испанската модна къща представя колекцията El Budoar de Lola, вдъхновена от изискаността на дамите от началото на миналия век. Пера, дискретни волани, красиви мъниста и изящни бродерии украсяват тоалетите, носещи духа аристократизма на гранддамите от миналото.

Simon

Собственичката на модна къща "Simon" Гергана Симеонова кръсти актуалната си пролетно-лятна линия "С аромат на страст". Тя предлага тоалети във всеки един от цветовете на дъгата плюс задължителните бяло и черно, като съветва абитуриентките да изберат баграта според темперамента си. Огнено-изпепеляващата страст на жената в червено е централна тема и при нея.

"Рошавата гарга"

Дизайнерката Албена Александрова, която облича екстравагантните бизнесдами у нас, не е забравила и абитуриентките. Тази година тя налага роклите тип "балон" от цветна тафта и пищни деколтета с инкрустирани полускъпоценни камъни. Раменете са аристократични - силно буфанирани и оптически увеличени с помощта на тафта и тюл. Абсолютният хит в колекцията са роклите тип "Мерилин Монро" - силно солирани и много разкроени от бюста надолу, с вградени декоративни панделки и голи гърбове.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини