Нова порода мъже радвa дамите - Витасексуални

Учени от фармацевтичния концерн "Байер" откриха нова порода мъже - витасексуалните. За този тип мачовци се оказва изключително важно да доставят удоволствие на своята партньорка. За тях именно поривът, желанието и страстта на жената дават усещането за пълнота и хармония в интимния живот. Според данните от проучването тези мъже стават все повече.

500 мъже от 9 държави - Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Швеция, Канада, Бразилия и Мексико, са взели участие в анкетата, цитирана в български интернет сайт zdrave.bg. Според изненаданите експерти e крайно време официално да се въведе понятието за новия социо-сексуален типаж. Той е опитен, зрял и желае дълги години да води активен и хармоничен живот. Жизнерадостен е, обича да пътешества и да придобива нови впечатления. Разбира смисъла на секса и е наясно, че върховете на насладата могат да бъдат постигнати само от двойка, която анализира еротиката през призмата на интелекта.
В този профил обаче се вписват само около 18 процента от мъжете по света. Витасексуалът е убеден, че във всяка възраст отношенията могат да бъдат разнообразни, завладяващи и страстни. Той много цени своята партньорка, а нейното удовлетворение е важен показател. На него му харесва общуването с изгората и е готов да й отделя много внимание.

За подобен мъж еректилната дисфункция е проблем, който трябва на всяка цена да реши с едни или други средства. По последни данни мъжете по света, които имат драми с възбудимостта, са около 25 процента. Над 40-годишна възраст пък еректилни проблеми имат цели 40 на сто. Повече от 80 процента от случаите вече ефективно се поддават на лечение.
Източник: highbg.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини