ЦРУ оповести секретни документи за НЛО

Това е моментът, който почитателите на НЛО чакат дълго – ЦРУ избра няколко засекретени първоначално файла и снимки, за да докаже, че извънземните съществуват.

За съжаление файловете не съдържат аутопсии на извънземни и катастрофирали летящи чинии, но все пак предлагат завладяващ поглед към ерата на космическите кораби.

Разкриването на информацията съвпада със старта на новите епизоди на Досиетата Х и провокира недоверие сред посетителите в сайтовете, посветени на НЛО.

Един от докладите, озаглавен "Летяща чиния с дата 1-ви август 1952" твърди, че около 100 сравнително достоверни сведения от онова време останали необясними. Препоръчва се ЦРУ да продължи с наблюдението.

Нито един от случаите, които биха предизвикали интереса на ЦРУ, обаче не трябвало да се оповестява публично.

От ЦРУ заявяват: “Решихме да разгласим няколко документа, които скептиците и почитателите на НЛО биха намерили за интересни. Ние мислим, че агент Мълдър би желал да ги използва, за да се опита да убеди другите за наличието на извънземна дейност. “

Подобни документи често се оказват разочароващи за любителите на НЛО.

Найджъл Уотсън експерт по НЛО, заяви че поне 10 000 доклада за неидентифицирани летящи обекти са били публикувани онлайн в САЩ и в редица други държави.

Големият им брой обаче не предизвиква интереса на НЛО изследователите, въпреки че е възможно да съдържат важна информация за честотата и местата на появяване.

“Проблемът е, че летящите чинии и самите извънземни си остават неуловими, каквито винаги са били, а това разочарова почитателите на конспиративни теории и уфолозите ”, добавя експертът.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини