Високосна, не значи лоша година

Идващата 2016-а ще бъде високосна. Има предразсъдък, че че високосните години са неблагоприятни. Действително ли е така? Какво бихме могли да очакваме? Като нумеролог аз съм заинтригувана от промяната на времето и датата и вярвам, че това има вибрационен ефект върху всички ни, независимо от това кога сме родени. 


От нумерологична гледна точка (и не само) високосната 2016 година е много благоприятен и важен момент в еволюционното развитие за цялата планета. Не е вярно, че високосните години са неблагоприятни и негативни! 

ека да се върнем назад във времето и да поговорим малко за нумерологията на високосната година в античността. Нашият Григориански календар се състои от 365 дни. Общо толкова дни плюс шест часа са нужни на Земята да обиколи Слънцето за една година. За да се запази баланса в календара,още през 45-та година преди Христа е решено от Юлий Цезар и неговият Юлиански календар да се пропуска 29-ти февруари за три години и на четвъртата да се празнува. 


На пръв поглед това изглежда малко тъжно за онези, които са родени във високосната година. Но това е само на пръв поглед…Бих искала да кажа на всички, които са родени на 29-и февруари: Вие сте Благословени!!! 
Винаги ще бъдете по-млади от възрастта си, и това не е всичко… Родени сте на много щастлив ден. Той е извън времевото пространство (кутията-рамката). 

Енергията на 29-ти е 11. Това число е апотеоз на вдъхновението, алтернативния поглед на всичко, нагазване в непознатото, което ни заобикаля. Този поглед показва на търсещите отвъд 3D измерението, отвъд това, което е видно за простото око. 
Може би точно заради това сте избрали да се родите на този ден. Може би душата ви има,,очи“, които виждат отвъд, които отворено приветстват светлината и нейната сянка. 


От нумерологична гледна точка можем да наречем високосната година ,,29“ или ,,нумерологично потрепване във времето“, вълничките от което създават допълнително прозрение в началото на календарната седмица номер 9, която е и седмицата на 29-и февруари. 


За да продължа изследването ще дам и астрологична интерпретация на високосната година. Понякога наричат „скокльовци в астрологията” родените през високосна година. Това са деца дошли на света близо до десетата степен на знака Риби. 
Тези личности имат съзидателна, възприемчива, изключителна и често уникална енергия. Да си роден на този ден означава да имаш нещо като магическо шесто чувство за света. Обратно на всички писания, тези хора са природни късметлии, и често притежават специални таланти. 


Последната високосна година беше 2012. ПРез нея също се осъществиха много важни трансформации на планетата, както и началото на преходът на Земята към преминаване към четвъртото измерение (т. нар. Галактически преход.) 
2015 година не беше високосна. Тя беше период за оправяне на отношенията за всички хора, на завършващ тригодишен кармичен цикъл. 

Високосната 2016 г. ще бъде глътка въздух за всички ни, свеж полъх в трудното ежедневие на Българите. Все пак трябва да се има предвид, че всички резултати в живота ни зависят от нашите мисли, постъпки и действия. 

Енергията на годината дава възможност, ако сме достатъчно отговорни и действени към себе си и близките, да реализираме по-лесно и бързо потенциала си, т.е. да получим заслужено възнаграждение. 

http://epicenter.bg

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини