НЛО и секретните проекти на Хитлер (видео)

Адолф Хитлер, човекът, който разрушава Европа в огъня на Втората световна война е вярвал в съществуването на извънземни.

Хитлер и Неидентифицираните летящи обекти имат изненадващо дълбока връзка. Той е бил член на тайното общество „Братя на светлината“, чиято цел е била да търси доказателства за идването на чужди цивилизации на Земята.

Лидерът на Третия райх се е обръщал към медиуми, които твърдели, че имат съобщения от извънземни, като на база на получената от тях информация е искал да получи технологично превъзходство над съюзническите армии.

Това е и една от секретните задачи на „Аненербе“ - да използва хора с паранормални способности, за да осъществи връзка с по-напреднали цивилизации и да получи от тях информация за нови технологии.

Мистиката и търсенето на извънземни са свързани силно с много аспекти на германския научно-технически комплекс.

Не е случайно, че малко преди края на войната Германия създава самолети, наподобяващи по форма летящи чинни, а съюзниците откриват документи за редица разработки и изследвания, които изпреварват времето си.

Въпреки това няма доказателства, че нацистите са успели да осъществят така търсената от Хитлер връзка с извънземни цивилизации.

Източник: vesti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини