Младежки джаз фестивал стартира от 19 октомври в Димитровград

    Младежки джаз фестивал започва в Димитровград от понеделник - 19 октомври и ще продължи до 21 октомври. Проявата е традиционна и е в рамките на Есенните музикални дни, организирани от Общината. Началото ще бъде дадено в понеделник в 13:00 часа с гостуване на музикална формация в Езикова гимназия "Д-р Иван Богоров". Там ще свирят "Септимус" от музикалното училище "Христина Морфова" в Стара Загора.

    От 18:30 часа в камерната зала на КДК концерт ще имат други възпитаници на НУМСИ "Христина Морфова" в Ст.Загора - "Percussion group". Във фестивала ще се включи и Акустично джаз трио и приятели.

    На 20 октомври програмата продължава с концерт на студентски квартет от Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив. Те ще свирят пред пред възпитаниците на ПМГ "Иван Вазов" в 13.45 часа. От 18:00 часа  в Камерната зала на КДК ще се изяват Борислав Ясенов квартет. От 20:00 часа в кафето на КДК джаз фестивалът продължава с изпълнения на млади таланти.

    На 21 октомври е предвидена музикална среща в СОУ "Васил Левски", където ще свирят студенти от Национална музикална академия "П.Владигеров" в София. Концертът ще започне в 13:00 часа. Входът на всички прояви е свободен.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини