БСП-Димитровград даде старт на предизборната надпревара от кв.Черноконево

Изображение 1 от 10

    БСП-Димитровград даде старт на предизборната си кампания от кв.Черноконево - родното място на кандидата за кмет на партията Тодор Тодоров. 

    "Особенно съм развълнуван, че откриваме кампанията си в квартала, в който се родих и израснах. Това беше моя мечта, от тук да започне пътя ми към кметския стол на Община Димитровград", сподели Тодор Тодоров. Той благодари на родителите си и на семейството за подкрепата. Подчерта, че и преди да стане кандидат за кмет е бил отворен за проблемите на всички.

    "Сега задачата ми е да убедя онези, които не ме познават в моите качества и в тези на моите колеги и приятели", каза Тодоров. Категоричен бе, че отборът на БСП за местните избори съчетава опита с енергията на младостта. Подчерта ролята на сесийната група на БСП в последния местен парламент, където червените съветници са подкрепяли всяка добра идея в дух на разбирателство и обществена полза. Обеща, че ще обърне специално внимание на състоянието на пътищата в кв.Черноконево, ако бъде избран за кмет. Ние сме едни от вас, дойдохме за откриването на кампанията в квартала с автобус на градския транспорт, добави Тодор Тодоров.

    "Успешната политика изисква помирение. Политика без обиди, нападки и караници. Раздорите пречат да привличаме инвестиции и да създаваме работни места в общината. Време е си подадем ръце и да работим заедно", бе категоричен Тодоров.

    Председателят на ОбС на БСП Димитър Петров заяви, че всичко е в ръцете на хората. Те трябва да направят своя избор на 25 октомври, тъй като това е важно за бъдещето на Община Димитровград. "Направете своя избор с разума и сърцето си и изберете тези хора, които ще защитават интересите ви.", призова Петров.

    Гост на старта на предизборната кампания на БСП в Черноконево бе депутатът Чавдар Георгиев. Той заяви, че БСП иска да върне доверието на хората във властта. БСП винаги е защитавала интересите на трудовите хора, категоричен бе Георгиев. Винаги сме искали общините да се развиват, да има работа и нормални доходи, както и един нормален живот за хората, добави депутатът.

    Представени бяха кандидатите за кмет на Меричлери и на малките населени места, където червената партия издига свои представители - Бодрово, Бряст, Върбица, Голямо Асеново, Долно Белево, Злато Поле, Здравец, Малко Асеново, Радиево, Странско, Черногорово, Ябълково. Желанието си да работят за интересите на хората от града и Общината изразиха и кандидатите за общински съветници от листата на БСП, която включва 20 души.

    Нека си пожелаем успех в предизборната битка и на изборите на 25 октомври, призоваха присъстващите и припомниха, че номера в интегралната бюлетина е № 21!

    Платена публикация.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини