Коалиция "Да за Димитровград" откри своята предизборна кампания

Изображение 1 от 13

    Коалиция "Да за Димитровград" откри снощи своята предизборна кампания. Пред събралото се множество кандидатите за общински съветници от листата на партията представиха своите приоритети за развитието на Димитровград в следващите 4 години. Те подчертаха, че имат личностен потенциал, за да подобрят живота на хората в областта на бизнеса, здравеопазването, образованието, социалните дейности, земеделието, културата и др. Думата взеха представители на различните партии, част от коалиция "Да за Димитровград". Те се ангажираха да отстояват принципите на коалицията, а основна цел да бъде подобряване живота на хората от града и Общината. Да върнат Димитровград на картата на България, бе друга от заявените цели.

    Стефан Димитров, водач на листата и кандидат кмет каза: "Благодаря на всички вас, че застанахте редом до нас вече 8 години. Може би не е случайно, че това е така. Не е случайно, че 8 е номера, който ние избрахме и който ще бъде успешен в следващите 4 години". От името на всички присъстващи Димитров благодари на общинските съветници от "Да за Димитровград", които през изминалия труден мандат са отстоявали принципите на Димитровград, а не принципите на партиите - това, което трябва да се случи в Димитровград и това, което искаха хората. 

    Димитров бе категоричен, че един град се познава дали е успешен по хората, които живеят в него. Когато има успели хора, това значи, че градът е успешен. На един такъв успешен димитровградчанин Стефан Димитров поднесе грамота. С нея бе отличен Емил Петков. 31-годишният димитровградчанин преди дни се завърна от международно дрифт състезание в Букурещ, Румъния, където завоюва 2-ро място.

    "Тези 33-ма кандидати за общински съветници са достойни хора, тези 20 кандидати за кметове на малки населени места също са достойни хора, те се нуждаят от вашата подкрепа за да бъде променен Димитровград", заяви още Стефан Димитров. Той пожела успех на изборите и припомни номера в бюлетината на коалиция "Да за Димитровград" - №8

    Платен материал.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини