ГЕРБ-Димитровград започна своята предизборна кампания с благороден жест

    ГЕРБ-Димитровград  започна своята предизборна кампания с благороден жест. Тази сутрин по инициатива на кандидата за кмет Иво Димов и съветниците от листата на партията бе подпомогнато семейството на Надежда Николова, чийто апартамент изгоря при пожара на ул."П.Евтимий" на 31 август.

    Сума от 300 лв. дариха от ГЕРБ, след като разбрали, че липсват пари в една от набирателните кутии, поставени по време на акцията за помощ. 

    "Даряваме надежда на Надежда и се надяваме да успеете да се справите. Използвайте средствата както намерите за добре", каза кандидатът за съветник от листата на ГЕРБ Кирчо Кирев. Сподели, че знае, че семейството се нуждае от пари и затова ги даряват от сърце.

    За жеста от сърце благодари майката на Надежда- Пенка Димова. Жената припомни, че помощ в трудния за семейството момент са оказали и много други хора. Още вчера близките благодариха на всички търговски обекти, където са били поставени кутии. Топли думи бяха отправени към  преподаватели и родители от 2 б група в ОДЗ "Слънце", която се посещава дъщерята на Надя, както и към Община Димитровград и местната фондация "Подари усмивка". 

    На 28 септември от 10:00 часа ГЕРБ-Димитровград официално ще открие своята предизборна кампания с водосвет в църквата "Св.Димитър".

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини