Българска демократична общност-Димитровград издига общински съветници

    Листа от кандидати да общински съветници регистрира в Общинската избирателна комисия днес Българска демократична общност (БДО) - Димитровград. Водач на листата е Велин Кръстев, а в нея влизат още инж. Николай Петков, Мартин Миронов, Мариела Стайкова и др.

    "Ние сме млади хора, успешно реализирали се в чужбина, но върнали се в Димитровград, за да помогнат на своя роден град да върви напред", поясни Велин Кръстев. БДО няма да издига кандидат за кмет, а разчита на листата си от кандидати за общински съветници. 

    "За нас Общинският съвет е основата на местното самоуправление. Тук справедливо и ефективно могат да се решават проблемите на хората. Тук властта може да се контролира от гражданите, ако те излъчат свои достойни и почтени представители", допълва водачът на листата.

    От БДО допълват: "Ние вярваме, че нашият град може да стане място, в което всеки човек, а не само приближените до властта хора, семейства и фирми, има реални възможности да се развива свободно и да успява. Само на такова място се появява чувство за общност. Поражда се чувство за принадлежност към града и общината, а не усещане за непоносимост и потребност да напуснеш родния си край.С ясното осъзнаване, че всички имаме правото на достоен живот тук, в нашия град, можем като граждани да участваме в местното самоуправление. Защото това е и нашият, а не само техният дом".

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    .

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини