Стефан Димитров: Листата на Реформаторите е от достойни хора

Стефан Димитров

В листата на Реформаторския блок в Хасковско на последните парламентари избори всички присъствали бяха достойни хора- хора с авторитет и с визия за развитие на областта. Това заяви Стефан Димитров в качеството му на кандидат-депутат от Реформаторския блок по повод информация, изнесена по -рано в национална медия. 

Става дума за изявление на Ирина Абаджиева - Репуц пред БТВ, която твърди, че синът на хасковския кмет наредил със свои хора листата на реформаторите. Според Димитров, Репуц не е запозната с листата и той се надява тя да не е част от атаките срещу градоначалника на съседната община.

"Изнесе се информация за среща в хотел "Москва", на която листата на Реформаторския блок била пренаредена. Чувал съм, че е имало такава среща, присъствали са петте партии, но аз не съм бил на такава среща, коментира пред журналисти днес Димитров.

Заяви още, че голяма част от колегите му, кандидати за народни представители от тази листа на последните парламентарни избори също не са присъствали на въпросната среща.

Димитров изрази съжаление, че Димитровград няма свои представители в Народното събрание, като припомни, че местен корен има единствено Слави Бинев от Патриотичния фронт. Посъветва кмета Иво Димов да търси контакти и с другите депутати от Хасковски регион, а не само с тези от листата на ГЕРБ.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ди
    Димитровградчанка 1981
    31 -6
    20:06, 15 май 2015
    Стефан Димитров да не си пъха сополивия нос в работите на кмета Иво Димов. Стефан да не си позволява подобни волности защото ще му се случи "СЛУЧКА". Най добре да си събира багажа и заедно със семейството си да се маха от Димитровград, докато не го е сполетяло "НЕЩО".
  • 2
    Пл
    плюшкин
    19 -2
    21:06, 15 май 2015
    Стефчо тая твоя градска много войствено нахъсена бе ми то като чета косата ми се изправи Какво ще дае туй НЕЩО ум не ми побира Иначе за РБ какво да говорим пък и за станиславчо Ми той още на лопушка пикае момчето вие депутат го избрахте че и кмет иска да стане Ако питаш мен може и кмет но на село МОМИНО или на ГОРНО ВОЙВОДИНО тами има по около десетина пенсионери -призраци те лесно се управляват
  • 3
    До
    достойнството....
    21 -1
    00:43, 16 май 2015
    Ех, какви достойнства събрали момчите Станислав и Стефчо! Брях, ти да видиш! На господина Димитров да му се даде един тълковен речник, в който дебело да се подчертае думата "достойнство", че явно хич не му е понятно.
  • 4
    Вя
    вятър и мъгла
    6 -1
    14:01, 16 май 2015
    От Димитровград е и Данаил Кирилов от ГЕРБ
  • 5
    Go
    gogo_1431800997
    8 -1
    21:19, 16 май 2015
    Не цензурно е , но това е педераски коментар на Стефчо!!!!! Колкото и да се напъва това момче по-далеч от пушилката на Неохим няма да отиде!! Ирина Репуц е светлинни години преди него!!!

Още новини

Последни новини