Огромна яма зейна на „Акация”, троши коли

Огромна яма зейна на асфалта на хасковската улица „Акация” след снощния порой, няколко автомобила вече хлътнаха в дупката и пострадаха. Сред тях бе и кола на охранителна фирма, чиято гума бе буквално разцепена от острите ръбове. На място пристигна и екип на Пътна полиция, който регистрира инцидента.

„Тази дупка зейна отпреди седмица. Но след снощния порой стана голяма яма, не може да се мине. Точно срещу моя гараж е, питате ли ме как си вкарвам колата. Само тази сутрин няколко автомобила хлътнаха в дупката”, негодуваше Стоян Русев, докато наблюдаваше как охранителите сменяха спуканата гума.

Съкварталците са писали многобройни жалби до общината. Но и без сигнали в администрацията са до болка наясно със състоянието на „Акация”, която е сред най-плачевните в града.

„През есента я кърпиха, ето – кръпките по асфалта още си личат”, посочват живеещите в блок 9, до който е зейнала ямата, капан за шофьори. При дъжд тя се пълни с вода и колкото и внимателно да се шофира, няма как да се прецени дълбочината й, нито пък остротата на ръбовете.

Хората са сложили няколко автомобилни гуми, за да сигнализират опасността и на практика са преградили половината улица.

Тодор Кръшков

Стоян Русев (с червената тениска) наблюдава как сменят гумата и си мисли, че той може да е следващия
Улицата е кърпена през есента, казват от "Акация"
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини