Депутатски рейд на БСП в Смолян и областта

Петима депутати от Коалиция за България пристигат в Смолянско за срещи с избирателите, обявиха от пресцентъра на левицата. Дора Янкова, Янаки Стоилов, Татяна Буруджиева, Пенко Атанасов и Димитър Горов днес ще посетят Смолян, Златоград и Неделино. Визитата е планирана за петък. Представителите на левицата ще дискутират с обществеността актуалната политическа обстановка в страната, ще направят отчет за свършеното до момента, както и ще представят приоритетите за управление. Народните избраници ще се запознаят с проблемите на региона.

Първата среща е в . Червените депутати Пенко Атанасов, член на парламентарните комисии по земеделие и еврофондовете и Димитър Горов, който е в парламентарните комисии по бюджет и финанси и енергетика правят първата среща в Неделино в 15 часа, а по-късно са в Златоград.

Тежката артилерия на левицата ще проведе среща в Смолян.

  От 17.30 часа в залата на планетариума, зам.-председателите на ПГ на Коалиция за България Дора Янкова и Янаки Стоилов, както и Татяна Буруджиева-член на парламентарните комисии по образование и наука и по култура и медии, ще се срещнат със смолянчани.

 
Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини