Гимназисти заместват за ден Кръстанов и Мелемов

Градоначалникът Мелемов със заместника си гимназист от инициативата през 2013г.

На 12 март 2014 г. ученици от СОУ „Кирил и Методий“ и Професионалната гимназия по икономика и езиковата гимназия в Смолян, ще участват в инициативата „Мениджър за за един ден“.

Младежите ще заемат ключови управленски места в Областна и Общинска администрации.

Областен информационен център – Смолян също се включва в инициативата като утре част от екипа на центъра ще бъде заместен от ученик Професионална гимназия по икономика "Карл Маркс" – Смолян. 11 класничката Диана Мемова ще изпълнява длъжността управител на ОИЦ –Смолян.

5 от ученици ще поемат администрацията на губернатора инж. Кръстанов, който ще открие инициативата в 9.30ч., а работният ден ще приключи в 15.00ч.

Община Смолян също ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден”.

Ученици от Учебна компания „Junior Creations” към Професионална гимназия по икономика „Карл Маркс” и ученици от СОУ „Св.Св.Кирил и Методий” и ГПЧЕ „Иван Вазов” ще имат възможност да преживеят риалити с един работен ден от управлението на общинската администрация. В сряда от 9,00 до 13,30 ч. тийнейджърите ще заемат ключови постове - на кмет, заместник кметове, секретар, директори на дирекции и ще ръководят Община Смолян.

“Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи, в България се организира за дванайста поредна година.Тя се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини