Шампионът на България „Лудогорец” отново в Смолян за подготвителен лагер

За втора поредна година шампионът на България  „Лудогорец” избра Смолян, за да проведе подготвителен лагер.  „Условията за работа и тренировка, които ни предостави Общината   са повече от прекрасни. Теренът е в отлично състояние”, коментира ст.треньорът на ПФК  Ивайло Петев и допълни, че миналата година след лагера в Смолян е постигнат добър резултат, и се очаква и през 2014г. година отново да лагеруват в родопския град, защото подготовката е важна за резултата.

С днешната контрола приключва лагера на професионалните футболисти, а в сряда пътуват за Австрия за втори лагер, където ще имат три контролни срещи. Законодателят на футболната мода, както определят отбора,  на 17  юли ще играе  в първия квалификационен кръг за Шампионската лига. Хитът в родното първенство тренираше на стадион „Септември” в Райково.

Перфектните условия, които предоставя община Смолян привлякоха за подготвителни лагери миналата година освен „ Лудогорец” , „Миньор” /Пк/ и „Берое” /Ст.З/.  Националният отбор на тежкоатлетите на Тунис също избраха нашия град за подготовка.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини