Кметът Мелемов: Защо още нямаме областен управител?

"Какво става с назначението на областните управители? Явно договорките са много сериозни, пазарлъците са много тежки и Смолянска област сме една от малкото, в които все още няма областен управител”. Това коментира кметът на Смолян Николай Мелемов, който изрази притеснения за работата си като градоначалник с правителство, което работи явно само на партиен принцип, а не за благото на гражданите.

„Аз съм преди всичко кмет и трябва да работя, с което и да е правителство, нямам право да подхождам чисто партийно и тук е моята тревога. Факт е че сме сред малкото, които нямат областен управител- вървят преговори-какви толкова могат да бъдат тези преговори - ако са принципни трябва да приключат за един час според мен”, коментира градоначалникът, който е областен координатор на ГЕРБ в Смолян.

Според него това показва, че на местно ниво се прави нещо,  което ще е в ущърб за община Смолян и даде пример с последните партийните совалки на заседанието на местния парламент, на което беше стопирано предаването на медицинското оборудване за нереализирания онкоцентър на болницата в Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини