Ефрем Моллов водач от коалиция „Горда България" : трябва да сведем безработицата до 5%

„Кандидатите за депутати от Коалиция „Горда България" в Смолян сме се обединили около каузата за единение и просперитет на Родопите".

Това обяви водачът на листата Ефрем Моллов. По време на предизборните срещи с населението в Смолянско, той представя на родопчани „Планът Маршал" за България, който съдържа сериозни икономически и социални постулати, системи и механизми, които да върнат страната ни към нормалния бит на хората.

„В нашата програма е заложено създаването на условия за равнопоставеност на всички форми на собственост, както и създаване на„Национален инвестиционен фонд", който ще насърчава малкия и среден бизнес", обясни Моллов и допълни, че от Коалиция „Горда България" предлага социална политика, която ще съхранява и развива националния човешки капитал, както и намаляване на безработицата в страната под 5% в периода до 2017 г. Водачът на листата за Смолян Ефрем Моллов допълни, че кандидат-депутатите от коалицията имат открита приемна в офиса си в центъра на Смолян. В нея всеки ден по три часа те изслушват и записват проблемите на хората, като се ангажират да търсят възможности за решаването им.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини