Над 220 униформени в Смолянско се включват в кампанията "Да почистим България за един ден"

Комисар Кирил Хаджихристев и областният управител Стефан Стайков рамо до рамо събираха боклуците по време на акцията през 2012г.

Областната Дирекция на  МВР – Смолян, противопожарното областно управление  и районните полицейски служби в Смолянско и тази година ще се включат в кампанията “Да изчистим България за един ден” на 20 април.  

Общо 227 служители от областта ще се включат в националната капания за почистване, 34 служители ще бъдат ангажирани с осигуряване на безопасността на гражданите, които ще чистят в различни райони. Служителите на смолянската пожарна ще се включат в акцията за почистване, на терените около районните служби “ПБЗН”.

75 служители от Областната Дирекция на силовото ведомство ще поемат уборката на Панорамния път от к.к. Пампорово до Смолян, в участъка от панорамните площадки над “Свети Панталеймон” до КПП “Панорамен път”. 25 служители от РУП – Смолян ще чистят край пътя от “Айше колак” към с. Стойките. Останалите РУП – от областта също се включат в почистването, като поемат различни райони в обслужваната територия.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини