Ексдепутътът Недялко Славов втори в листата на ГЕРБ

Недялко Славов е втори в листата на ГЕРБ за Смолян

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди листата на кандидатите за
депутати от 22-ри многомандатен избирателен район – Смолян и днес тя

Беше регистрирана в РИК от областния координатор Николай Мелемов.

Втори в листата на ГЕРБ, след д-р Даниела Дариткова, е Недялко Славов от Златоград. Той беше зам.-областен управител на Смолян, по-късно стана депутат в 41-то НС. Славов е общински председател на ГЕРБ в Златоград.

Трети в листата е Д-р Красимир Събев, който е зам.- директор по медицинските дейности в МБАЛ „Братан Шукеров” АД Смолян.

Марин Захариев

Зам.-кметът на Смолян Марин Захариев е четвърти в листата на ГЕРБ. Той е завършил право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Притежава сертификат за консултант по европейски проекти от Американския университет в България. Има опит в държавната администрация и в областта на европейското финансиране.

Пета е популярната тежкоатлетка Милка Манева, към момента общински съветник от ГЕРБ в местния парламент. Завършила е „Бизнес администрация” в Професионална гимназия по икономика в Смолян и Национална спортна академия „Васил Левски”в София. В продължение на 10 години е национален състезател по вдигане на тежести.

Шукри Халилов е на шеста позиция в листата, общински съветник в Рудозем и председател на партийната структура в община Рудозем.

Седма е Росица Караджова, също общинския съветник ГЕРБ в Смолян. Тя е завършила  „Българска филология” в ПУ „Паисий Хилендарски” . Караджова е учител е в ГПЧЕ „Иван Вазов” в областния град.

Осми е Димитър Настанлиев - гл.експерт в дирекция ФСДБ на община Смолян. Той магистър по икономика от Стопанска академия „Д. А. Ценов” гр. Свищов. Роден е в Девин и е Областен координатор на МГЕРБ – Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини