Черна серия в семейството и мизерия мъчели самоубиеца от смолянската болница

43 годишният Здравко Маринов от девинския квартал "Настан", който полетя тази сутрин от 6-я етаж на смолянската болница и се самоуби, живеел в мизерия и едва преживявали с пенсията на майка си. Тялото му бе намерено тази сутрин в 6.30ч. в северния двор на болницата само часове след като постъпил, за да легкува пневмония.

Преди да се хвърли от терасата обаче, човекът обикалял по съседните стаи на отделението, чукал по вратите и молел за цигара. След като така и не успял да намери папирос, Здравко отишъл на терасата и полетял през парапета.

Съседът му по легло по-късно обяснил, че мъжът отказвал храна, пил само малко сок и се държал доста странно. Разказал, че е беден и изкарва малко пари с работа на парче, за която съселяните му плащали по някой лев. Съседи от Настан обаче разказват, че семейната история е като черна драма.

Според местните слабостта на Здравко към алкохола, се задълбочила с годините, а съвсем се пропил след като преди две години брат му се самоубил. Тогава младият мъж сложил край на живота си, защото не можал да понесе смъртта на жена си. Той я загубил след раждане и последвала белодробна емболия в девинската болница. 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини