Разузнавателна служба: Готви се атентат срещу Бойко Борисов, поръчан от Доган

С 209 гласа "За" парламентът гласува за приемане на оставката на кабинета на Бойко Борисов.

Петима независими депутати гласуваха "против" оставката. Само един народен представител гласува "въздържал се" и той също бе от независимите.

Неочаквано, след 4-часовите дебати, минути преди гласуването, в залата се появи премиерът в оставка.

След като мина гласуването премиерът хвърли и "бомбата". Първо той заяви, че ще отиде при събралите се пред парламента хора и ще призове всички да се разотидат и никой да не ходи на протест пред Позитано 20.

Моля, в дните, в които остават на парламента, да направите една комисия, да извикате директора на разузнаването, настоя Борисов, обръщайки се към Христо Бисеров.
По-рано по време на дебатите, Бисеров заяви, че Борисов е бил викан на очна става в Белград по делото срещу Сретен Йосич, намеквайки, че Борисов е бил свързан с него.

Вече бившият премиер обясни, че в службите е имало сигнал за готвен атентат срещу него и поръчителят е Ахмед Доган. Причината - борбата му срещу престъпността. Излъчете комисия и проверете, настоя той пред Лютви Местан.
Досега си мълчах, но след като Бисеров говори такива клевети срещу мен, нямам жал, подчерта Борисов.

Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчват, обясни още той. Много са страшни и за мен действително е заплаха това, заяви още бившият премиер.

След това той и всички министри излязоха.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини