Сидеров: Протестите трябва да продължат, иначе ще има само козметични промени

„Оставката на кабинета не трябва да бъде клапана, който да изпусне малко напрежението, а трябва спокойно и организирано протестите да продължат, за да се излезе от колониалния модел на управление на държавата“, заяви лидерът на „ Атака“ Волен Сидеров. Той заяви, че водената от него формация има готовност да участва в консултации при президента. „ Голямата част от идеите, които се чуват тези дни по улиците от протестиращите, са залегнали в програмата на „Атака“ и аз се боря за тях от години“, обоснова се Волен Сидеров.

 „За да се предотвратят безредиците, трябва исканията на милионите българи, които излязоха на улицата да бъдат облечени в политическа форма“, каза още Волен Сидеров. Според предс на ПП “Атака“ „ хвърлената оставка на кабинета Борисов засега само замазва положението“.

 Кръгла маса за решаването на проблемите и излизането от политическата криза е най-чистото решение, смята той. По думите му само така ще има истинска промяна в политическия и икономически модел на страната. “В противен случай има опасност ситуацията да остане същата, като в момента, само с леки козметични промени“, заяви още той.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини