Наградиха пожарникарите на Смолян и областта

Комплексен победител: Главен инспектор Севдалин Славчев Кехайов - Началник РС ПБЗН Златоград.

Началникът на ОУ ПБЗН – Смолян комисар Красимир Шотаров връчи грамоти на отличените служители в регионалния етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината 2012г.”

Награждаването се състоя днес в ОУ ПБЗН – Смолян в присъствието на ученици от ОУ “Стою Шишков” - село Търън и ОУ “Проф. д-р Асен Златаров” в Смолян. Грамота за съществен принос за развитието на пожарната безопасност в България  - област Смолян получи и областният управител на област Смолян инж. Стефан Стайков.

Със заповед на началника на ОУ ПБЗН - Смолян, отличените служители са наградени с “писмена похвала” и ще представят област Смолян в Националния конкурс „Пожарникар на годината 2012 г.”.

Ежегодният национален конкурс “Пожарникар на годината” има за цел да популяризира дейността и да издигне престижа на органите за пожарна безопасност и защита на насeлението, да стимулира работата на служителите в тях, както и да покаже най-добрите практики в тази област. След награждаването на учениците бяха демонстрирани атрактивни противопожарни умения и практики.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини