Четири трупа в Пловдив - семейство с две деца

Бащата с двете си деца

Цяло семейство е било избито в Пловдив. Четири трупа са намерени в апартамент в жилищен блок в кв. "Кючук Париж", съобщават от Областната дирекция на МВР в града. Загиналите са Георги и Николина Тепавичарови, съответно на 32 и 28 години, както и две момченца – на 6 и 3 години. Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет. Според съседи той работел в авиобаза Граф Игнатиево, но не като пилот.

Сигналът е подаден днес в 11.25 часа от брата на мъжа, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството. Натъкнал се на зловеща гледка - трима от роднините му лежали безжизнени. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. Криминалистите са намерили още един труп.

Районът е отцепен от полицията и се извършва оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура - Пловдив. Няма данни в апартамента да е влизал външен човек, което означава, че убиецът е член на семейството.

Трагедията в Пловдив става няколко дни след касапницата в столичния кв. "Гоце Делчев", при която бивш военен изби семейството си и се гръмна.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини