Пампорово с открива сезона с 10 писти и над половин метър сняг

 Пампорово стартира новия зимен сезон с дебела снежна покривка и перфектно обработени писти. По най-високите места в курорта снегът е между 50см. на Студенец  до 70 см. на връх Снежанка. Основните лифтове и ски съоръжения работят, отворени за скиорите са 10 снежните трасета –сред които и най-популярните - „Снежанка”-1 и 2, писта Туристическата и тази на ски –център 1, Южната писта, както и трасето към Смолянските езера и „Снежанка” 8, известна като дамската писта. Работи и писта „Стойките” -1.

Два дни безплатен лифт за първите скиори

През двата дни на 15 и 16 декември, всички гости на курорта ще могат да се възползват от безплатни лифтове, заснежени и перфектно обработени писти, както и от преференциалните цени за наем на ски и сноуборд оборудване с 20% намаление. 

Официалната програма започва в 10 часа на -15-ти декември на плац „Студенец”, а всички гости ще могат се включат в специална игра с големи награди, на фона на музикалното шоу на Bobo и 100 Кила.

Специално за дните на откриването има организиран и безплатен транспорт от Чепеларе и Смолян, който ще се движи по график към Пампорово и обратно.

За всички гости на курорта, които решат да останат и да карат ски в седмицата след откриването, дружеството «Пампорово»АД предлага промоционална цена на лифт картата за периода 17-21 декември срещу 29 лева.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини