Ремонтни дейности затрудняват движението по три главни улици в Смолян

Заради подмяна на кабели е затруднено преминаването по околовръстното шосе на областния град по платното Смолян- Райково, в участъка след строителния склад „Чечосан”, съобщават от почистващата фирма „Титан Клинър”=

Едната лента е затворена за движение, като е забранено изпреварването, наложени са ограничения на скоростта, а тротоарът е затворен за преминаване на пешеходци.

Изкопни дейности пък усложняват движението по улица „Коста Аврамиков”.

Машини и хора работят в участъка от „Бункера” до гастронома в Долно Райково. Стеснена е лентата по посока Смолян, като автомобилите преминават еднопосочно с изчакване. Тротоарът също е разкопан. В участъка има забрана за изпреварване и ограничение на скоростта от 20км.в час.

Изкопни дейности се извършват и по ул. „Тракия” в участъка около бившият тютюнев комбинат. Разкопава се пътният банкет в лентата от квартал Устово към Смолян.

На места се преминава еднопосочно, с изчакване.

Опасност от падащи камъни има по направлението Мугла – Смолян. Водачите трябва да внимателни в участъка след тунела, както и отсечката преди входа на селото откъм Смолян. В общината няма затворени пътища.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини