Убийството на 21-годишната Женя от Варна поръчано от леля й

Лелята на 21-годишната Женя Тодорова от Варна е поръчала за 2000 лв. убийството й заради имот. Момичето е било единствен наследник на голяма къща във Варна, в която са живеели две семейства.

Женя бе убита вчера сутринта с нож в дома й. Тя бе открита мъртва от баща й.

"По тялото на Женя има десетки следи от удари с нож (по последна информация над 70), опитала се е да се бори с нападателя, което обяснява и раните по ръцете. Престъплението е извършено с голяма жестокост. Свидетелстват не само десетките рани, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на убийството", съобщи днес окръжният прокурор на града Владимир Чавдаров, цитиран от БТА и "Фокус".

Задържани са поръчителят и убиецът.
Поръчител е 38-годишната леля на Женя. Момичето е убито от 21-годишния Петър, приятел на първата й братовчедка. Лелята му обещала 2000 лева за убийството, 500 от които е получил веднага.

Когато бил заловен от полицаите, той направил самопризнания и ги е отвел на мястото, където е изгорил дрехите, с които бил, когато е убил момичето. Там е намерена и част от ножа, чиято дръжка той се е опитал да изгори, каза Чавдаров.

Няма данни младежът да има криминални прояви. Окръжният прокурор допълни, че лелята се разпитва.

От местопрестъплението са събрани много доказателства, назначени са експертизи. Аутопсията на тялото все още не е приключила. Образувано е досъдебно производство за убийство.
Майка на Женя е безработна, а баща й е шофьор на автобус. Преди повече от 20 години Тодорови изгубили първото си дете, което също се казвало Женя.
За година и половина в къщата на момичето са починали петима души, съобщи bTV.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини