Убитата край Неделино нарязана с джобен нож - заклана била от ревност

Жената, чиито останки бяха намерени вчера в дере край Неделино, е била заклана с джобно ножче.

Тялото на 33 годишната Василка Милева е било в напреднал стадий на разлагане. Предполага се, че убийството е извършено през юни,  в дивата местност „Свети Илия” между Неделино и село Падина, са открити череп, части от скелет и коса.

Арестуваният убиец Цанко Лазаров от Пловдив, е направил пълни самопризнания и при следствения експеримент е показал мястото, където захвърлил останките  на зловещото убийство.

Жената била заклана с джобно ножче, като се предполага, че убийството е извършено през юни.

Задържаният Цанко Лазаров е бил в ареста под тепетата за друго престъпление и признал за убийството, като разказал и къде е метнал трупа на Василка.

Жертвата  била изчезнала още на 19 юни, а за издирване била обявена след като предишният й приятел преди дни подал сигнал, че е в неизвестност.

Според  разследващите Василка живеела с друг мъж, но заминала с Цанко на почивка в Гърция. По пътя обаче се отклонил и заклал жената. Мотивите за убийството се изясняват, но според една от версиите става дума за убийство от ревност.

Лазаров имал и 20 годишна присъда за умишлено убийство през 1993г. на предишна своя изгора, която също заклал. Най-вероятно е бил предсрочно освободен от затвора, а след поредното му зверство двете момиченца на жертвата, която била разведена, остават сираци.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини