Харта на клиента разработи община Девин

Община Девин разработи Харта на клиента, за да удовлетвори високите изисквания на обществото за модерна държавна администрацията. Целта е по ефективен и прозрачен начин да се предоставят качествени услуги.

Пълното съдържание на Хартата е публикувана на интернет страницата на община Девин, както и във фронт офиса в общинската администрация.

За информация по въпроси за работата на администрацията и за административното обслужване има 3 начина- да се посети администрацията и да се направи пряк контакт със специалистите във всеки работен ден от 8ч. до 12 ч. и от 13 до 17 ч.

 Другата възможност чрез писмо на адрес:

град Девин, обл. Смолян ул."Дружба" 1.

Може да се използва и телефона връзка - код за Девин 03041/21-74, както и електронната поща на общината – obshtina@devin.bg.

В хартата която общината изготви са упоменати и преките контакти с ръководството на община Девин, които могат да се направят в ежеседмичните приемни дни.

Приемният ден на кмета и заместниците му е  сряда -от 10ч. до 12ч. и от 13ч. до 14 часа.

Преките контакти със секретаря на общината са възможни във вторник с приемен час от 13ч. до 16 часа, а с главния архитект на община Девин - всеки вторник от 10ч. до 12 часа и от 14ч. до 16 часа.

Информация и подробности за извършваните административни услуги, срокове и такси, има в брошурите, поставени на фронт-офиса, както и по телефона чрез служителите в общинската администрация във всеки работен ден от 8ч. до 17 часа.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини