164 наградени в Смолян за празника на МВР

Наградиха 164 служители от структурите на МВР-Смолян по повод 133-тата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи, който се чества на 5 юли. За постигнати професионални резултати при изпълнение на професионалните си задължения и по повод празника на МВР са наградени служители от ОД на МВР-Смолян, Гранична полиция и ОД „Пожарна безопасност и защита на населението”.

С турнира по стрелба на стрелбището на ОД МВР – Смолян и изложение на технически и помощни средства от ежедневната работа на служителите от полиция, гранично и пожарна, започна празникът днес.

В 11.30 часа продължи с демонстрация на техники по полицейска лична защита от главния инструктор на ОДМВР и обучени от него ученици от Чепеларе.

 През сградата на Дирекцията, майсторите показаха стил и техника за лична бойна защита.

На гостите в Районното полицейско управление бяха показани патрулните автомобили, технически и помощни средства, кабинета на началника, помещенията за задържане и за полицейска закрила на деца, оперативната дежурна част и др.

 „В тази връзка с годишнината, ние като структура на МВР можем да отчетем едни добри резултати, област с най-малка престъпност в страната, с една от най-голямата разкриваемост, област, която въпреки планинския релеф и многото гори, е бедна на големи планински пожари”, каза комисар Хаджихристев.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини