Рабие Кьосева ще ръководи младежката политика на БСП

Бившата секретарка на екскмета Дора Янкова стана шеф на младежката политика в БСП. Рабие Кьосева, която вече е общинскасъветничка от БСП в местния парламент, бе избрана за председател на Съвета по младежка политика, майчинството и децата към Националния Съвет на Левицата. На заседание на Националния съвет на партията бяха приети членовете и ръководствата на комисиите и съветите в партията, както и правилата за структуриране на областните ръководства.

И други смолянски социалисти заеха ключови позиции в НС и ръководния орган на Младежкото обединение.

Областният председател на Младежкото обединение на БСП- Смолян Георги Кисьов стана Секретар по организационната дейност  в структурата, и така става трети в ръководството на обединението.

 В НС на БСП има петима представители на област Смолян, което според местните социалисти, означава, че регионът има силно лоби и представителство в най-висшия ръководен орган.  По време на заседанието бе докладвана и работата по националната подписка за свикване на референдум  за АЕЦ “Белене”. Смолянска област е сред регионите, които на този етап са преизпълнили поставените задачи. Пред Смолян са областите Видин и Плевен.  

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини