Хайде безплатно на ски в Пампорово - на 9 и 12 април

Община Смолян осигурява безплатен транспорт за дните на „Великденското каране” в Пампорово. На 9 и 12 април автобусите ще тръгват от паркинга на храм "Св.Висарион Смоленски" в часовете от 8.30ч. до 11.00 часа  до паркинга на хижа "Студенец".

Графикът е - на всеки половин час или до напълване на автобуса.

Обратните курсове към Смолян ще стават от паркинга на хижа "Студенец" към града в часовете от 15.30 ч. до 17.30 ч.

„Великденското каране” е съвместната инициатива на курорта Пампорово и Община Смолян и ще се проведе под патронажа на кмета Николай Мелемов.

 Целта е да се популяризира ски спорта и да се даде възможност на любителите на зимните спортове да ползват съоръженията в  курорта безплатно.

В двата дни около Великденските празници - 9 април /понеделник/ и 12 април /четвъртък/, всички лифтове и съоръжения ще могат да се ползват свободно от всички. Всеки любител на ски-спорта е добре дошъл в Пампорово

 и въпреки топлото пролетно време, курортът все още предлага перфектни условия за ски и туризъм.

Рекордната за тази година снежна покривка от над 2 метра ще позволи сезонът да продължи до средата на април. Никъде по пистите няма оголени места, а съчетанието на слънце и сняг продължава да привлича туристите. Преобладават българите, които избират Пампорово за семейна почивка. В края на сезона те могат да ползват сериозни отстъпки.

Освен промоционалните пакети, които предлагат всички хотели, до края на сезона дневната карта ще струва 41 лв., а полудневната – 31 лв.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини