Дипломат от Острова благодари с писмо на кмета на Смолян

Посланикът на Великобритания Джонатан  Алън изпрати благодарствено писмо до кмета до кмета на Община Смолян Николай Мелемов.

„Благодаря Ви, че помагате на британски граждани при решаването на проблемите им.

Особено съм благодарен за Вашата лична ангажираност в опитите да помогнете при решаването на проблемите, които някои британски граждани срещат при закупуване на имоти в Пампорово”. Казва в  писмото си английският дипломат.

 Негово Превъзходителство споделя още, че е впечатлен от срещата, която проведе с с градоначалника на 9 март тази година. 

В типичен дипломатски стил Алън допълва: „За мен беше истинско удоволствие да се запозная с Вас и Вашите колеги по време на визитата ми в Смолян. Разговорът ни беше много интересен. Това беше добра възможност за мен да науча повече за възможностите и пречките пред икономическото развитие на Смолян. Уверявам Ви, че ще повдигам тези въпроси в разговорите ми с правителството.

Моля да предадете моите искрени благодарности на заместник кмета г-н Марин Захариев, който ни представи инфраструктурните проекти, с които е ангажирана общината.

Надявам се да поддържаме връзка в бъдеще, пише още в писмото до Мелемов посланик Алън.

При посещението си в Смолян дипломатът обяви, че желае да работи съвместно с всички общини, затова обикаля цялата страна. Негово Превъзходителство се  

се интересуваше за развитието и перспективите на региона ни. Той коментира и приоритетите си-  загриженост за сигурността на съгражданите си, които живеят в нашата страна, икономическия просперитет  на двете държави.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини