Общината за билетите за детския влак: Приканваме за разбиране!

И днес пред касата на театъра в димитровград се изви опашка за билети за безплатното пътуване, снимка Цветелина Русева

За разбиране към ограничения капацитет на местата във влака, който Общината организира за празника на детето - 1 -ви юни, приканиха от тукашната администрация. Потвърдиха, че ще бъде пусната трета мотриса от 15:30 часа на 31 май, която ще превози децата и техните родители до Първомай. Първите две тръгват от гара Димитровград от 12:00 и 13:00 часа. Местата в мотрисата са 123 на брой.

За допълнителния влак информира още снощи на своята Фейсбук страница кметът Иво Димов. От Общината подчертаха, че допълнителното пътуване е осигурено с изключителното съдействие на БДЖ "Пътнически превози" ЕООД и Национална железопътна компания пътна инфраструктура. Дестинацията е Димитровград - Първомай - Димитровград без да има спиране на междинна гара.

Билети могат да бъдат получени от утре, 28 май от 10:00 часа на касата на ОДТ"Апостол Карамитев". Ще се дават най-много по 3 бр. билети на един човек, заявиха още от Община Димитровград. 
Разбра се също така, че интерес към инициативата в Димитровград проявяват родители от съседно Хасково, които успели да се запасят и с билети.
 
За разбиране към ограничения капацитет на местата във влака, който Общината организира за 1 -ви юни, приканиха от тукашната администрация

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ед
    една баба
    9 -8
    16:12, 27 май 2015
    Хайде да видим дали и колко билета ще има утре в 10? Цял ден чаках днес без резултат.А дали някой ще си направи труда да преброи съотношението деца-възрастни в първите две мотриси?по-лоша организация на детско мероприятие не съм виждала. А идват избори г-н кмете...
  • 2
    Ед
    една баба
    9 -3
    16:21, 27 май 2015
    Жалко за хубавата идея. Като изпълнение-кръгла нула!Не е въпросът в безплатното пътуване а в излъганите надежди на децата да се забавляват с връстниците си. Съжалявам за напразните очаквания на много деца за един хубав ден.
  • 3
    Ма
    майка
    10 -5
    16:52, 27 май 2015
    Ние пък всяка година ходим на светилището на нимфите в Каснаково, където празникът е чудесен! Така че, ако не успеете с билетите за влакчето, има безплатен транспорт от автогарата. Мисля, че беше от 9.15. Ние пътуваме винаги с колата, ама познати са ползвали превоза и казват, че нямат проблеми. Важното е децата да се забавляват в този ден. Празникът го организира май Стефан Димитров.
  • 4
    Ви
    виновни
    6 -2
    17:39, 27 май 2015
    Ние също не успяхме да се уредим с билети, които свършили за 10 минути и затова заедно с приятели и техните деца отиваме на празника в Каснаково до Извора на нимфите! То май и за децата ще е по-интересно- много игри, ателиета, грънчарско колело, езда виждам в програмата. Като няма място във влака- на поляната има за всички. Важното е децата да са усмихнати за празника си!:)
  • 5
    Зр
    Зрител
    6 -3
    17:42, 27 май 2015
    Голям проблем за едно возене. Щом толкова желаещи има повозете се друг ден и си купете билети не са толкова скъпи!
  • 6
    Ви
    виновни
    10 -3
    17:46, 27 май 2015
    Те Шаркова и устроумната и дъщеря го измислиха тва с влака.Какво да се прави,толкоз им е капацитета.
  • 7
    Мъ
    мъж
    4 -2
    19:58, 27 май 2015
    В Каснаково ще е много хубаво и забавно,да отидем всички там!!!Оставете го този влак,можете всеки ден да се качите на влак до Пловдив!!Да не говорим,че трябва и да висите за билети....Като знам,че организацията за Каснаково ще я прави Катя Панева не бих го пропуснал!!!Ще е много интересно и ще има много игри за децата.😃
  • 8
    Ос
    Остроумко
    0 0
    00:46, 28 май 2015
    Хайде, да са живи и здрави новите ни политици, че без тях за къде сме...
  • 9
    Къ
    към Зрител
    0 0
    11:25, 28 май 2015
    Не е проблема във возенето, а в самата атракция по време на пътуването, за жалост много деца останаха разочаровани - как да им обясниш че за техния празник билети няма за тях. Пълен провал, мисля че във влакчето ще има повече придружители, отколкото деца
  • 10
    **
    ***********
    0 0
    12:16, 28 май 2015
    Днес в 09:30 часа опашката за билети стигна до пощата. Имаше майки с деца, които губеха търпение. Въпреки това, въпросните "ОРГАНИЗАТОРКИ" и "ИЗПЪЛНИТЕЛКИ" нямаха план за действие. Все пак това се прави за празника и забавление на децата. Като не сте подготвени не го правете. Разочаровате много деца и родители. Преди да решите да организирате каквото и да е събитие помислете с главите си. Оп.... те май ви служат само за украса.
Последни новини