Разкрит е убиецът на 39-годишния плевенчанин

Убиецът е направил пълни самопризнания и е описал как е извършил убийството

Мъж с психични отклонения е признал, че е убил 39-годишния Цветослав Попов в центъра на Плевен миналата седмица.
Тялото му бе открито на улица в Плевен. Мъжът бе намушкан с нож в гърба. Убитият не е семеен и е работил във фирма за безалкохолни напитки.

От Окръжна прокуратура–Плевен съобщиха днес, че с помощта на МВР са разкрили убиеца - 43-годишния Георги Стоев от Плевен.

Той е направил пълни самопризнания и е описал как е извършил убийството.
Подробности и какви са били мотивите му обаче не се съобщават.

Стоев е привлечен под наказателна отговорност за убийството, но тъй като има данни, че е с психични отклонения, се налага провеждането на психиатрично изследване, обясниха от прокуратурата.

Междувременно стана ясно, че е разбита рекетьорска група, действала на територията на Пловдивска област. Бандата извършвала тежки криминални престъпления и палежи, направила е опит за убийство, използвала е и други силови методи за уреждане на взаимоотношения. По-късно главният секретар на МВР Светлозар Лазаров ще даде пресконференция с подробности.

На 14 януари в Пловдив бе застрелян Димитър Стоянов-Лудия, майстор на бойни изкуства. Убийството бе извършено пред кооперацията, в която Стоянов живее. Той е бивш състезател по свободни борби и има заложна къща.
Преди дни главният секретар на МВР заяви, че полицията знае всичко за убийството на Митьо Лудия, но не съобщи повече подробности.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини